TÜRKIZKÉK AKVÁRIUM APARTMAN

Fethiye, FOÇA PARK

Az apartman a Földközi tenger mellett, az úgynevezett Türkiz Parton helyezkedik el, Fethiye város, Çaliş Beach városrészében.  Ez a hely az ősi Lükia területén helyezkedik el, ezért számos történelmi emlék, és látnivaló is megtalálható itt.

A strand, Çaliş Beach, melletti sétányon számos remek étterem és bár található, melyek a török és a nemzetközi konyha remekeivel csábítják a látogatót. A terület híres a gyönyörű naplementékről, így elkölthetünk valamelyik teraszon egy romantikus vacsorát, vagy elkortyolgathatunk egy-két koktélt az egyik bárban. 

Vannak helyi boltok és szupermarketek, mint pl. a Migros, vagy a Kipa (Tesco). Vasárnaponként a Migros szupermarket mögött helyi piac is működik.

A helyi olcsó közlekedési eszköz, az úgynevezett 'dolmuş' idényben 15 percenként közlekedik a komplexummal párhuzamos utcában. Ezzel el lehet jutni a strandra, vagy Fethiye városközpontjába. Fethiye városközpontjából dolmuş-t váltva eljuthatunk, Hisarönübe, Ölüdenizbe, vagy akár azon is túl. Másik, kissé költségesebb, lehetőségként a taxi áll rendelkezésünkre, amelynek hívógombja a komplexum bejárata mellett található. Ha megnyomjuk a gombot, 2-5 percen belül egy taxi fog előttünk teremni, hogy elvigyen bennünket bárhová, ahová csak szeretnénk.

A két hálószobás, teljesen felszerelt apartman, egy 32 apartmanos, gyönyörű, új üdülő komplexumban helyezkedik el. A teraszról csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre. A komplexum szépen karbantartott kertjében egy nagy méretű és egy gyerek medence található, melyet az apartmanok vendégei közösen használhatnak. Őrzött parkoló, fitness gépek és mini market is a vendégek rendelkezésére áll. Az apartman a komplexumon belül előnyösen helyezkedik el, a teraszról közvetlen a medencékhez lehet jutni. Csendes helyen van, de mégis közel a Çaliş Beach-hez, és a szolgáltatásokhoz. Ideális relaxációhoz, és kiváló családi nyaraláshoz 4 (+2) személy részére.

 

vissza a főlapra